Laatste dag DP in Nederland

Op zaterdag 24 september waren we vrij en gingen de hort op. Via de toeristische route naar Rijswijk en vandaar met de pont naar Wijk bij Duurstede, waar een vlootdag was en de molen en het kasteel open waren. Prachtig weer, dus vanaf de molen een schitterend uitzicht over het Nederlandse rivierengebied. Wandeling naar het kasteel, maar… dat was gesloten wegens bruiloft!

Op naar Amsterdam, waar we de vorige avond kaarten online hadden geboekt voor Madame Tussauds (omdat 1e keus, Van Gogh museum, alleen nog om 09.00 bezocht kon worden). We besloten op loopafstand van Centraal te blijven en begonnen met een wandeling over de Zeedijk en aanverwante straatjes, red-light district. Geanina vertelde overal wat de vrouwen aanhadden, maar Boris en Charles hadden helemaal geen kleding gezien… Hilarisch! Kwamen we ook nog langs het Marihuana- en Hashmuseum, hup naar binnen en het was ook nog leerzaam in positieve zin. Ook bij Madame Tussauds hadden we veel plezier, en veel foto’s. Daarna terug naar Geldermalsen waar Margriet’s echtgenoot Huub een heerlijk bio-afscheidsmaal had bereid met twee soorten wild en vers klaargemaakte stoofpeetjes en appelmoes uit eigen tuin. We smulden er allemaal van. Op zondagmorgen namen we tenslotte weer afscheid op Schiphol, uiterst tevreden over de nuttige en vrolijke week en met nieuwe moed om weer nieuwe dingen op te pakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: