Dental Car, orthocentrum en moskee

Op donderdag 22 september bezochten we met Frans Bernink de Dental Car in Zeist. De tandartsen van Dentamigos Perú konden zien hoe gehandicapte kinderen toch naar de tandarts kunnen, ook al zitten ze in een rolstoel of zijn bedlegerig. Het personeel van deze Dental Car kan het allemaal aan. Fantastisch om te zien.

image

Daarna gingen we naar het orthocentrum van Tandwiel in Utrecht, waar we een zeer enthousiaste uitleg kregen over allerlei nieuwe technieken met beugels. Hoe langer we bleven, hoe meer presentjes DP meekreeg! Bijzonder leerzaam allemaal.

Vervolgens gingen we naar de wijk Lombok, waar Frans eerder een praktijk had. Er zit nu een fietsenwinkel in, ze doen dus nog steeds hetzelfde volgens Frans :). Aan de overkant is een nieuwe moskee gebouwd en dit was voor ons allemaal een bijzondere ervaring. We mochten naar binnen, ook Geanina en Margriet, en konden de gebedsruimte bekijken. Dit hadden we nog nooit eerder gedaan! Tot slot wandelden we naar het centrum van Utrecht en maakten een tocht door de grachten met een rondvaartboot. We genoten ervan, en van het aangename weer. Ook dit was weer een bijzondere dag, afgesloten met een heerlijk diner in Geldermalsen, klaargemaakt door de echtgenoot van Margriet. En Geanina en Charles serveerden een frisse Pisco sour, een Peruaans drankje dat ons allemaal goed smaakte.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: