Dentamigos Perú komt naar Nederland!

image

Hier zijn ze dan, Boris, Geanina en Charles, de drie tandartsen van DP, en ze komen van 15 tot 25 september naar Nederland! Ze willen hier graag hun project presenteren en uitleggen hoe zij ertoe gekomen zijn om in hun eigen land pro-deo het Nederlandse project voort te zetten. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op 23 september om 15.00 bij Dental Health International Nederland (DHIN), Peppelkade 11b te Houten. Iedere belangstellende is van harte welkom! Wel graag aanmelding via dentamigos@gmail.com, in verband met plaats en de borrel na afloop.

In de planning staan verder een bezoek aan de faculteit Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam omdat ze graag willen zien hoe Nederlandse studenten tandheelkunde worden opgeleid. Ook daar zullen ze een presentatie geven. Ook is een bezoek gepland aan de jeugdtandzorg in Utrecht en de praktijk van een tandarts. Natuurlijk laten we ook wat van Nederland zien en indien mogelijk maken ze zelf nog een trip langs enkele Europese steden. Het gaan bijzondere dagen worden! En als extra service voor onze Peruaanse vrienden zetten we dit bericht ook in het Spaans op de site.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: