Laatste acties Cusco Sonríe 2015

Dit bericht had al in december geplaatst moeten worden, foutje, hier alsnog!

2 December campagnedag in Quillahuata. Deze dag bleek samen te vallen met een ceremonie op de school waardoor de kinderen bezet waren tot 11.00. De tandartsen van CS in de zenuwen dat ze nu hun werk niet meer af zouden krijgen. Gelukkig kregen ze de tijd tot 14.00 en zo voltooiden ze toch nog de laatste behandelingen.

image

5 December campagne en chocolatada in Pumamarca. In december eindigt in Perú het schooljaar en begint de zomervakantie die duurt tot maart. Dit jaar extra vroeg omdat er veel slecht weer verwacht werd vanwege El Niño. Het jaar wordt dan afgesloten met een kerstviering voor de kinderen: chocolademelk, een kerstbroodje en een cadeautje. Feest!

image

Op 8 december trakteerde CS de collega’s en studenten die geholpen hadden bij de campagnes 2015 op een maaltijd, en op 10 december sloten ze het schooljaar af met een informatieve bijeenkomst voor de ouders. Een succesvol jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: