Dentamigos Perú vierde kerst in Huasao

Begin februari 2016 liet DP weten dat op 18 december kerst gevierd is met 200 kinderen op de school in Huasao. Dat had nog heel wat voet in de aarde, want de afspraak die was gemaakt voor 14 december werd op het laatste moment verplaatst, waardoor maar één van de drie tandartsen aanwezig kon zijn. Die kon gelukkig wel 4 assistenten regelen. Zelfs op de nieuw afgesproken dag werd er lang getreuzeld met het bijeenroepen van de kinderen. Iedereen bracht nog broertjes en zusjes mee, en dat veroorzaakte de nodige chaos. Maar gelukkig kent DP zijn pappenheimers en ze hadden er dus al rekening mee gehouden bij het inkopen van kerstcadeautjes :).

Tijdens de bijeenkomst vooraf met ouders en onderwijzers lieten deze laatsten het nogal afweten en toonden zich niet erg actief tijdens de poetsinstructie en de fluorbehandeling van 120 kinderen. Ondanks dat wist DP deze preventie-activiteit toch goed af te werken en konden de kerstbroodjes en -cadeautjes uitgedeeld worden aan de schoolkinderen plus hun aanhang. Een mooie afsluiting van het schooljaar 2015 en begin van de kerstvakantie /  zomervakantie, die duurt tot maart.

Geen foto deze keer, er ging iets mis met het SD-kaartje van het toestel van Boris. Hij maakte wel wat foto’s met zijn mobiel, maar die waren niet duidelijk genoeg om hier te publiceren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: