Dentamigos Perú houdt 2e campagne in Lucre

Tandarts Charles Mojonero aan het werk

Op 6 november 2015 gingen de tandartsen van DP voor de 2e keer naar het schooltje in Yanamanchi, Lucre, waar wij op 23 oktober ook waren. Hier zie je tandarts Charles Mojonero aan het werk, wel een foto van 23 oktober. De tandartsen hebben de 33 kinderen van grado 4 t/m 6 poetsinstructie gegeven en vervolgens gecontroleerd. Niet alles was natuurlijk in orde. Zo moesten er de nodige gaatjes worden gevuld en kiezen getrokken, en er werden fluorbehandelingen gegeven. Sommige kinderen hebben nog een gespecialiseerde behandeling nodig en worden daarvoor door de onderwijzers naar de kliniek van DP in Cusco gebracht, op een zaterdag.

De directeur van de school is heel enthousiast over het vrijwilligerswerk van DP en hoopt de samenwerking komend jaar voort te zetten. Mooi zo, continuïteit, daar hameren wij op!

One Comment on “Dentamigos Perú houdt 2e campagne in Lucre

  1. Ik ben al jaren medewerker en grote fan van Dentamigos. Het is geweldig dat er nu twee enthousiaste groepen Peruaanse tandartsen volgens onze doelstellingen en richtlijnen in en rond Cusco aan het werk zijn,

    Melanie van Vugt

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: