Op 1 dag lezing voor CS én campagne met DP

image

Spannend begin van de dag met onze lezing over een bepaalde tandheelkundige behandelmethode voor kinderen, op de Universiteit Alas Peruanas. Het ging prima, alleen de filmpjes deden het niet, maar dat hebben we aan het eind nog creatief opgelost. Daarna werden we opgehaald om naar Lucre te gaan waar de tandartsen van Dentamigos Perú de kinderen van grado 2, 3 en 6 gingen behandelen. Wat een verrassing: de 3 tandartsen van DP hadden ieder een opvouwbare tandartsstoel aangeschaft, met spuugbak! En ze hadden ook nog 7 collega’s uit Cusco zo ver gekregen dat die belangeloos meewerkten. Er werd prima volgens de principes van Dentamigos gewerkt, maar het schooltje is zo klein dat ze nog geen poetshoekjes hebben. Dat willen ze volgend jaar gaan realiseren, met hulp van de ouders. Volgende week donderdag gaat DP nog een dag naar deze school omdat de werkdag van gisteren niet door is gegaan vanwege de staking in Cusco.

Zaterdagmorgen gaan we de lezing nog een keer doen voor de tandartsen die vandaag mee waren naar Lucre, en de klinieken van DP en CS in Cusco bezoeken. En zondag vertrekt Frans alweer, terug naar Nederland…

One Comment on “Op 1 dag lezing voor CS én campagne met DP

  1. Eindelijk kan ik vandaag weer mijn pc gebruiken en jullie verslag lezen. Hoera! Wat een positieve geluiden. Fantastisch te horen dat iedereen zo goed aan het werk is volgens de methode van DH. Gefeliciteerd!!!.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: