Met Cusco Sonríe naar Quillahuata

Op het schooltje in Quillahuata werden we zoals gebruikelijk met het nodige ceremonieel ontvangen: applaus, zang en zelfs dans! Er waren 5 studenten aanwezig van de Universiteit Alas Peruanas, allen studenten van Lady, om poetsinstructie te geven. image

Frans heeft onder toeziend oog van de studenten en met behulp van de keurig bijgehouden odontogrammen alle kinderen gecontroleerd. Dit op verzoek van Cusco Sonríe, omdat ze graag willen weten of ze goed bezig zijn geweest en welke adviezen Frans zou geven voor verdere behandeling.

image

In totaal zijn 40 kindertjes gecontroleerd variërend in leeftijd van 4 tot 8. De studenten deden goed werk met hun poetsinstructie, maar dit na de controles, puntje voor de evaluatie. Frans was tevreden over het werk dat de dames van Cusco Sonríe verrichten, maar we moeten blijven hameren op het poetsen. Er waren ook enkele moeders aanwezig die bi toerbeurt ontbijt maken voor de kinderen en die ons nu trakteerden op een gezonde lunch van kipfilet, mais, geroosterde bonen en verse groenten als salade. Prima! Vol vertrouwen op naar dag 2 in Pumamarca!

2 Comments on “Met Cusco Sonríe naar Quillahuata

 1. Hola,zus.Como estas?Aqui muy bien et tu?
  No tengo miedo me tratar muy bien.Dat moet je maar tegen de kindjes zeggen.Leuk hoor voor je daar.Doe iedereen de groeten van ons uit Spanje. Enjoy.
  Hasta la Vista
  Kus ,Roberto

  Like

 2. Goed bezig. Leuk om weer zo enthousiast en traditioneel ontvangen te worden.

  groeten

  Paul

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: