Nog 2 nachtjes slapen!

En dan vertrekken Frans Bernink en Margriet Welling naar Cusco met tussenstop in Lima voor overnachting in Mami Panchita. Spannend!!! Van de week de laatste hand gelegd aan de presentatie over een bepaalde tandheelkundige behandeling voor kinderen. Margriet als niet-tandarts moest wel even aan de bak om alle tandheelkundige termen vertaald te krijgen. En ook de filmpjes in de presentatie werken nu. Alleen de iPad zou meegaan, lekker weinig bagage. Nou, vergeet het maar! Heeft Microsoft net maandag Word en PowerPoint voor iPad geüpdatet en…. nu starten de programma’s niet meer op! Stress!? Welnee, dan toch maar mijn MacBook mee. Volgende stressmomentje: wil je je hele grote koffer van de zolder pakken zodat er ook nog wat knuffels mee kunnen, blijkt die er niet te liggen, waaaaah! Hoe dan ook, VRIJDAG VERTREKKEN WE !

%d bloggers liken dit: